Henriëtte- ouder

Pakketje

Ik noem mijn zoon een kind met een pakketje (ADHD + PDD NOS) Ieder kind met zo'n pakketje is enorm gebaat bij het Centrum voor studiebegeleiding. Wij zijn nog steeds de docent van de basisschool heel dankbaar dat zij adviseerde Matthijs studie / huiswerk begeleiding te geven dagelijks. (Want wij waren niet op de hoogte van het bestaan van dit instituut en dat het zo goed werkt)

En daarom vind ik ook dat ieder kind met zo'n pakketje studiebegeleiding zou moeten krijgen. Het heeft voor onze zoon Matthijs heel goed gewerkt: De vaste structuur, het huiswerk maken / plannen, overhoren voor s.o & toetsen. En alleen naar huis mogen als ook echt alles af was en hij de stof beheerst. Als hij dan ook thuis kwam, hoefde hij niets meer te doen.

Matthijs is niet gemakkelijk. Ik heb echt veel respect voor de begeleiding van het CSb en wat zij met hem voor elkaar hebben gekregen. (want dat was mij thuis nooit gelukt!) Hij is door de hulp van het CSb ook nog enorm in cijfers en zelfvertrouwen vooruitgegaan. Echt klasse.

Het contact tussen CSb,  de mentor aldaar en school loopt ook heel goed.

Er is snel contact als er iets speelt en er wordt heel snel gereageerd op de mail. Wij zijn alleen maar positief, als we dit vooraf hadden geweten dan hadden we al onze 3 kinderen op het CSb geplaatst.

Contact

President Kennedylaan 20

2403 DP Alphen aan den Rijn

0172 - 243664

info@csbonline.nl