Jeannette en Matthijs - ouder en zoon

Serieus aan de slag in ontspannen sfeer

Onze zoon Mathijs heeft een paar jaar op het CSb gezeten nadat mijn dochter er een jaar had gezeten. In het begin was hij wat terughoudend want hij vond het niet zo nodig… dus na het VMBO examen wilde hij het zelf gaan proberen op de HAVO. 

Dit heeft tot Kerst geduurd en Mathijs kwam zelf met het verzoek om weer terug naar het CSb te gaan.

Gelukkig zijn ze op het CSb flexibel en vrijwel meteen was er een plek voor hem vrij.

Onder begeleiding van zijn mentor Iman ging hij weer aan de slag.

3 middagen in de week ging hij ernaar toe. Met veel plezier, er zijn vriendschappen ontstaan en tijdens de pauze, wanneer ze gingen kaarten met elkaar, hadden ze de grootste lol. Na de pauze moesten ze weer serieus aan de slag. Tijdens proefwerkweken wilde Mathijs 5 dagen in de week. Prima, dat kon gelukkig ook geregeld worden op het CSb.    Dus Mathijs ging 5 dagen, zonder protest.

De terugkoppeling van de mentor naar ons was uitstekend en enthousiast.

Mathijs is zo het examen jaar HAVO ingegaan en uiteindelijk met prachtige cijfers geslaagd!

Ik heb mijn twijfels of hij het alleen gekund zou hebben, zonder alle overhoringen voor Geschiedenis, extra uitleg voor Economie en de extra oefeningen voor Nederlands en Engels, ook op de computer op het CSb.

De ontspannen sfeer is goed en komt uiteraard geheel ten goede aan de leerlingen.

Met plezier kijkt Mathijs terug op zijn Middelbare school en CSb periode. En wij uiteraard ook.

Hartelijk dank.

Met dank aan CSb heb ik mijn HAVO-diploma gehaald. CSb heeft me geholpen om te leren en om toetsen te plannen. Naast het leren en het plannen heb ik het ook erg naar mijn zin gehad op het CSb. Er waren veel mensen van dezelfde school waar ik op zat, het Ashram College. Wij spraken dan altijd af om samen naar het CSb te fietsen. Ook in de pauzes gingen we altijd kaarten om een tafel met de hele groep. Was erg gezellig! Hierdoor heb ik er ook nog eens vrienden aan overgehouden. Het was een ontspannen sfeer. Ook de begeleiders waren erg vriendelijk en persoonlijk naar je toe. Met name Iman die altijd interesse toonde naar me. Dankzij CSb heb ik de volgende stap in mijn leven kunnen zetten naar het HBO. 

Contact

President Kennedylaan 20

2403 DP Alphen aan den Rijn

0172 - 243664

info@csbonline.nl