Persoonlijke uitleg genereert zelfvertrouwen

Onze dochter is altijd een harde en serieuze werker geweest voor de HAVO.

Huiswerk maken en leren kostten haar echter steeds meer tijd en ze liep steeds meer op haar tenen. Het lukte haar niet goed om te focussen, ze had ondermeer moeite met vakken als scheikunde en wiskunde, maar ze liet zich niet graag helpen en voelde zich ongemakkelijk met individuele bijles.

Haar cijfers en gezondheid werden er niet beter op en het vertrouwen in het behalen van haar diploma werd iedere toetsweek minder.

In december is ze naar het CSb gegaan en dat is het beste wat haar kon overkomen. Dat hadden we veel eerder moeten doen!

Vanaf de eerste week dat ze naar het CSb ging, was ze enthousiast. De persoonlijke uitleg die ze kreeg op vele vakken was geweldig. Daar zijn ze echt goed in! Haar zelfvertrouwen ging zienderogen omhoog.

Het hielp ook erg dat ze op het CSb niet in de verleiding kon komen om filmpjes te gaan kijken of te appen, ze moest wel focussen. De  grootste meerwaarde was voor haar wel dat ze weer kon ontspannen. Vaak was het huiswerk klaar als ze thuis kwam en had ze lekker de avond vrij.

Het resultaat is een blije, ontspannen, gelukkige en GESLAAGDE dochter.

We zijn erg dankbaar en raden het iedereen aan die moeite heeft om door het huiswerk te komen.

Carla - ouder

Contact

President Kennedylaan 20

2403 DP Alphen aan den Rijn

0172 - 243664

info@csbonline.nl