Uitstekende ondersteuning en terugkoppeling

Omdat onze zoon vanaf de vierde van het VWO moeite kreeg om het tempo en de hoeveelheid huiswerk bij  te houden en dit in de vijfde niet beter werd, hebben we rond de kerstvakantie contact opgenomen met CSb. Na de intake hebben we gekozen voor 3 middagen huiswerkbegeleiding per week.

Na een aantal keren had onze zoon zijn draai gevonden. CSb hielp met de planning en voor vragen kon hij altijd bij iemand terecht. Met name schei- en natuurkunde waren vakken waarbij hij de steun vond, die op school ontbrak. Doordat het meeste huiswerk bij CSb gemaakt werd, hoefde hij hier thuis veel minder tijd in te steken. Dit gaf veel rust. Iman, zijn mentor bij CSb, gaf met grote regelmaat een terugkoppeling over hoe de studiebegeleiding verlopen was en wat er thuis nog van hem verwacht werd. Heel erg fijn dit contact. Hij is met een keurig rapport overgegaan.

Onze zoon wil na de middelbare school een HBO studie gaan doen en heeft ondanks de resultaten besloten om af te stromen naar de HAVO. We hebben inmiddels het idee dat hij het op eigen kracht kan doen en hij stopt na de herfstvakantie bij CSb. Mochten de resultaten aanleiding geven, dan mag hij terug komen. Waarschijnlijk gaat hij nog wel gebruik maken van examentrainingen bij het CSb.

Anneke -  ouder

Contact

President Kennedylaan 20

2403 DP Alphen aan den Rijn

0172 - 243664

info@csbonline.nl