Onze mentoren

NOËLLE DE HOOG

noelleNoëlle heeft Italiaanse Taal- en Letterkunde gestudeerd in Leiden en houdt zich in de begeleiding vooral bezig met de talen. Daarnaast is zij al jaren actief als mentor.

'Het begeleiden van de leerlingen, die allemaal een andere benadering nodig hebben om te floreren, is elke keer weer een uitdaging. Het is mooi om te zien wanneer er een omslagpunt is bij leerlingen en zij zonder het CSb hun schoolcarrière vervolgen of hun studie ingaan. Het is fijn om van oud leerlingen terug te horen dat zij de werkwijze op het CSb aangeleerd met succes hebben kunnen toepassen op school of in hun studiejaren'

IMAN ZARRINKHAMEH

imanIman studeert Economie aan de Erasmus Universiteit . Hij verzorgt tevens de examentrainingen en bijlessen economie. Daarnaast heeft hij de afgelopen schooljaren met veel plezier als mentor gewerkt en heeft hij heel intensief zijn leerlingen begeleid.In zijn vrije tijd wandelt en fietst hij veel in de natuur.

Naast een grote passie voor voetbal leest en mediteert hij ook heel graag.

VERA VAN DIJK

vera

Vera heeft in Rotterdam Maatschappij Geschiedenis gestudeerd, daarna heeft zij in Leiden de onderwijsbevoegdheid gehaald en een aantal jaar op een middelbare school in Rotterdam gewerkt.  Op deze school gaf zij het vak geschiedenis in zowel de onder- als bovenbouw.

'Het is mooi om onderdeel te kunnen zijn van een traject waarin leerlingen, doormiddel van onze begeleiding, werken naar zelfstandigheid. Daarbij is het contact met ouders en leerlingen heel waardevol.'

Contact

President Kennedylaan 20

2403 DP Alphen aan den Rijn

0172 - 243664

info@csbonline.nl