Onze mentoren

NOËLLE DE HOOG

noelleNoëlle geeft leiding aan het CSb. Zij heeft Italiaanse Taal- en Letterkunde gestudeerd in Leiden en houdt zich in de begeleiding vooral bezig met de talen. Daarnaast is zij al jaren actief als mentor en coördineert zij de bijlessen en de examentraining.

'Het begeleiden van de leerlingen, die allemaal een andere benadering nodig hebben om te floreren, is elke keer weer een uitdaging. Het is mooi om te zien wanneer er een omslagpunt is bij leerlingen en zij zonder het CSb hun schoolcarrière vervolgen of hun studie ingaan. Het is fijn om van oud leerlingen terug te horen dat zij de werkwijze op het CSb aangeleerd met succes hebben kunnen toepassen op school of in hun studiejaren'

IMAN ZARRINKHAMEH

imanIman studeert Economie aan de Erasmus Universiteit . Hij verzorgt tevens de examentrainingen en bijlessen economie. Daarnaast heeft hij de afgelopen schooljaren met veel plezier als mentor gewerkt en heeft hij heel intensief zijn leerlingen begeleid.In zijn vrije tijd wandelt en fietst hij veel in de natuur.

Naast een grote passie voor voetbal leest en mediteert hij ook heel graag.

VERA VAN DIJK

vera

Vera heeft in Rotterdam Maatschappij Geschiedenis gestudeerd, daarna heeft zij in Leiden de onderwijsbevoegdheid gehaald en een aantal jaar op een middelbare school in Rotterdam gewerkt.  Op deze school gaf zij het vak geschiedenis in zowel de onder- als bovenbouw.

'Het is mooi om onderdeel te kunnen zijn van een traject waarin leerlingen, doormiddel van onze begeleiding, werken naar zelfstandigheid. Daarbij is het contact met ouders en leerlingen heel waardevol.'

SARA HAVERKAMP

sara

Sara zit momenteel in haar tweede jaar van de studie International Communication & Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze is voor haar derde jaar actief op het CSb in de huiswerkbegeleiding en de bijlessen en maakt sinds januari 2020 het rooster. In haar vrije tijd is ze bezig met een Honours-traject aan de universiteit, voetballen, schrijven en het met vrienden afspreken.

“Het CSb is voor mij een waar onderdeel van mijn leven geworden. Daarom besloot ik ook om te blijven toen ik naar Rotterdam verhuisde voor mijn studie: De connecties die ik maak met leerlingen tijdens de huiswerkbegeleiding en de bijlessen vind ik altijd weer bijzonder, zeker omdat ik zie hoeveel meerwaarde het kan geven in het behalen van de voor hen best mogelijke resultaten. Verder zorgt de groep mentoren en begeleiders voor een fijne werksfeer en ben ik blij dat ik daar deel van uit mag maken!”

Contact

Stuifzwam 4 - 6

2403 HM Alphen aan den Rijn

0172 - 243664

info@csbonline.nl