Onze mentoren

NOËLLE DE HOOG

noelleNoëlle geeft leiding aan het CSb. Zij heeft Italiaanse Taal- en Letterkunde gestudeerd in Leiden en houdt zich in de begeleiding vooral bezig met de talen. Daarnaast is zij al jaren actief als mentor en coördineert zij de bijlessen en de examentraining.' Het begeleiden van de leerlingen, die allemaal een andere benadering nodig hebben om te floreren, is elke keer weer een uitdaging. Het is mooi om te zien wanneer er een omslagpunt is bij leerlingen en zij zonder het CSb hun schoolcarrière vervolgen of hun studie ingaan. Het is fijn om van oud leerlingen terug te horen dat zij de werkwijze op het CSb aangeleerd met succes hebben kunnen toepassen op school of in hun studiejaren'

IMAN ZARRINKHAMEH

imanIman studeert Economie aan de Erasmus Universiteit . Hij verzorgt tevens de examentrainingen en bijlessen economie. Daarnaast heeft hij de afgelopen schooljaren met veel plezier als mentor gewerkt en heeft hij heel intensief zijn leerlingen begeleid.In zijn vrije tijd wandelt en fietst hij veel in de natuur. Naast een grote passie voor voetbal leest en mediteert hij ook heel graag.

 

VERA VAN DIJK

vera

Vera heeft in Rotterdam Maatschappij Geschiedenis gestudeerd, daarna heeft zij in Leiden de onderwijsbevoegdheid gehaald en een aantal jaar op een middelbare school in Rotterdam gewerkt.  Op deze school gaf zij het vak geschiedenis in zowel de onder- als bovenbouw. ' Het is mooi om onderdeel te kunnen zijn van een traject waarin leerlingen, doormiddel van onze begeleiding, werken naar zelfstandigheid. Daarbij is het contact met ouders en leerlingen heel waardevol.'

SANNE BOEKHOLT

sanne boekholt 369
Na het VWO is Sanne begonnen aan een studie geschiedenis aan de universiteit Utrecht. In haar vrije tijd is zij graag bezig met sport, lezen en vindt zij het daarnaast leuk om te fotograferen. Vanaf mei 2018 is Sanne de roostermaker op het CSb. “Ik vind de betrokkenheid die er is tussen leerling, ouder en begeleider zeer bijzonder. Het is mooi om te zien hoe er aandacht wordt besteed aan zowel het intellectuele deel als het sociale deel. Ik ben dankbaar dat ik hierin een rol mag spelen.”

AUKE PERENBOOM

auke perenboom
Na het VWO op het Groene Hart Lyceum ben ik begonnen met de studie Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Na deze bachelor ben ik ook Geneeskunde gaan studeren. Sinds 2016 werk ik bij het CSb. Ik vind het mooi om te zien hoe de vaardigheden van leerlingen hier groeien en hoe onze leerlingen op het CSb leren hun huiswerk aan te pakken. De inhoudelijke ondersteuning bij de exacte vakken en Biologie behoort tot mijn expertise. Omdat de leerlingen van alle middelbare scholen en niveaus komen, en ieder zijn eigen leerstijl heeft, is het belangrijk om per leerling te kijken hoe hij of zij het beste leert. Deze verscheidenheid zorgt ervoor dat ik elke leerling op zijn eigen manier begeleid, zodat de toetsen gehaald worden en de leerlingen uiteindelijk zelf leren hoe ze huiswerk en plannen het beste kunnen aanpakken. Bijna elke zaterdag maak ik een wandeling door het oude centrum van Leiden en in mijn verdere vrije tijd loop ik hard en ben ik veel bezig met sleutelen aan computers.

Contact

Stuifzwam 4 - 6

2403 HM Alphen aan den Rijn

0172 - 243664

info@csbonline.nl